Arhive
Kategorije
60 Broklyn Street, New York
666 888 0000

O nama

Pogled na Divčibare
– Fenomenalna lokacija –

Naša lokacija

Apartmani Tri Jele se nalaze na jednoj od najlepših lokacija na Divčibarama, u naselju Stevan Filipović, u neposrednoj blizini centra, pošte, marketa, ski-staza i hotela Crni vrh. Ušuškani u mirnoj i pitomoj prirodi, u zagrljaju četinarske šume, pogodni su za kvalitetan odmor u ovom poznatom planinskom turističkom mestu.

Divčibare su visoravan koja se nalazi u centralnom delu planine Maljen na nadmorskoj visini od 980m sa dobro očuvanim šumama, okružena visovima kojim ih štite od vetrova i ublažavaju klimu. Razvijen je boravišni, zdravstveno-rekreativni, sportsko-rekreativni i izletnički turizam koji može zadovoljiti svačiji ukus.

Na Divičibarama se nalazi nekoliko uređenih pešačkih staza, dve ski-staze, kao i biciklističke staze.

Pešačke staze:

Ski staze:

Ski staza na Divčibarama

Pogledajte našu video prezentaciju!

Naše Prednosti

Karakteristike smeštaja

Visok kvalitet izgradnje

Uz kvalitetnu saradnju i odgovoran odnos, svojim kupcima garantujemo visok nivo tehničkih usluga, vrhunski kvalitet gradnje nepokretnosti, po sistemu „ključ u ruke“, kao gotov proizvod. 

Garancija kvaliteta

Višegodišnje iskustvo naših partnera, garancija su kvaliteta naše buduće gradnje. Poseban akcenat stavljamo na kvalitet materijala, kao i na partnere sa kojima ostvarujemo saradnju.

Dvorište sa zelenom površinom

Dvorište je prostor koji vas povezuje sa prirodom i kutak u kome ćete uživati, uz prateće sadržaje.

Posetite pre nego što odlučite

Zainteresovani da pogledate?

Scroll to top